Продажа кофе по всей Украине. Аренда кофемашин и кофеварок в Харькове Кофе ТМ «Bruno» (Италия) аренда кофеварок в Харькове

 

Facebook Twitter Gplus Google Maps

Кофе ТМ «Bruno» (Италия)

 

Ricco — 480 грн / кг

(стоимость 1 чашки кофе 3,84 грн)

Нет в наличии

 

Состоит на 70% из разных сортов арабик и на 30% из робусты. Это плотный эспрессо без кислинки, с легкой горчинкой, которая напоминает горечь черного шоколада. Данный бленд подходит для напитков и коктейлей на основе эспрессо, где помимо кофе много составляющих, в которых важно подчеркнуть вкус эспрессо.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brillio — 556 грн / кг

(стоимость 1 чашки кофе 4,45 грн)

Нет в наличии

 

Bruno Brillio состоит на 90% из арабик разных сортов и на 10% робусты. Это мягкий эспрессо с легкой едва уловимой кислинкой. Этот бленд идеально подходит для эспрессо и напитков на основе эспрессо, в которые не добавляют молоко и сиропы.

Основой бленда Brillio является Brazilian Santos – этот кофе славится своим ровным, стабильным вкусом и ароматом, и достаточно плотным телом – что позволяет ему быть хорошей основой для многих блендов. Но для того, чтобы показать многогранность кофе и выделить его из общей массы, добавляют другие сорта кофе, которые отличаются друг от друга какой-нибудь ноткой, которой нет у другого кофе – это может быть сладость, кислинка либо горчинка.
Для того, чтобы сделать Brillio непохожим на другой бленд, в него добавляют Guatemala Antigua, Nicaragua SHB, Costa-Rica HB и немного мытой робусты India Parchment C. Смесь этих сортов обжаривают «под эспрессо», что создает букет кофе, который имеет тело среднее по плотности, хорошие крема, фруктово-цветочный аромат.

 

 

 

Бразилия Желтый Бурбон — 330 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Ця кава була привезена на острів Бурбон з Ємену у 1785
році, відкіля потім попала в Бразилію. Сьогодні ця кава
вирощується тільки в Бразилії у високогірних районах на
півдні-заході штату Мінас-Жерайс. Стиглі плоди цієї кави
мають незвичайний жовтий колір. Традиційно Жовтий
Бурбон обробляють напіввологим методом, але завдяки
дуже тонкій шкірці кавові ягоди інколи висушують прямо
на деревах. Цей спосіб обробки допомагає каві зберегти
надзвичайні смакові властивості, з невисокою кислинкою,
дуже збалансованим солодким смаком з тонами шоколаду
та карамелі. Жовтий Бурбон є одним з найкращих та
рідкісних сортів кави у світі.

 

 

 

 

Бразилия Сантос — 302 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Наша кава Сантос має походження з відомого регіону
Моджана у штаті Мінас-Жерайс, де кава вирощується на
схилах на висоті 1050-1250 метрів в регіонах Гуашупе,
Сао Себастьяно до Параизо, Пакос де Кальдас та Оуро
Фіно. Завдяки кліматичним умовам кава з цієї місцевості
вважається однією з кращих у Бразилії. Смак кави Сантос
Моджана має яскраву індивідуальність, дуже насичене тіло
з гарною ароматичною кислинкою.

 

 

 

 

 

 

Гватемала SHB — 304 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Кава у Гватемалі – важливий продукт, який займає
третину експорту цієї країни. Каву сюди завезли єзуїти у
1750 році, яка зараз вирощується здебільшого на півдні
країни. В цьому районі на схилах вулканічних гір створені
майже ідеальні умови для отримання високоякісних зерен
арабіки. За місцевою класифікацією каву відрізняють за
висотою виростання – чим більша висота, тим якісніша
кава. Найвисотніші плантації розташовані на висоті
1400 метрів, кава з цих плантацій маркується як Strictly
Hard Bean (суворо тверде зерно) чи Strictly High Grown
(суворо високогірне). Гватемальська кава обробляється
найчастіше вологим методом, їй притаманний пряний,
трішки шоколадний смак «із димком» та яскрава кислинка.

 

 

Доминикана — 300 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Кавові дерева почали вирощувати у цій острівній
країні на початку XVIII століття. Плантації розташовані на
схилах гірського хребта, який проходить з заходу на схід
по середині острову. Найкращій регіон виробництва кави
– Барахона. Обсмажені зерна кави, які збираються тут,
відрізняється від інших місцевих сортів трохи духмяним та
насиченим настоєм. Він близький до Ямайка Блу Маунтін
за своїми якостями та характеристиками. Кава Домінікани
відрізняється невеликим зерном, але, поряд з цим, чудовим
м’яким та насиченим настоєм з гарною кислотністю та
приємним ароматом.

 

 

 

 

Индия Плантейшн — 300 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Каву у Індії почали вирощувати з XVII століття.
Стверджують, що мусульманський пілігрим Баба Будан
з Йємену ще в 1670 році посадив в Індії сім кавових
зерен. Шляхетні індуси назвали на честь пілігрима місто
Бабабудан, на околицях якого і сьогодні вирощують каву.
Кава в Індії вирощується на терасних плантаціях, які
розташовані на плоскогір’ях південних гірських районів
Малабар, Майзері, Мадрас та Кург. Високоякісна індійська
кава має маркування «Плантейшн» та має приємний,
гіркуватий смак із сильним, яскравим ароматом з відтінками
шоколаду, а інколи — і індійських спецій – гвоздики,
кардамону та перцю.

 

 

 

 

Кения — 348 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Кава в Кеніі вирощується на гірських схилах на висоті
1300-2000 метрів над рівнем моря як на маленьких фермах,
так и на великих сучасних плантаціях у центрі та на заході
країни. Кавова індустрія в Кенії повністю контролюється
державою – Coffee Board of Kenya скуповує всю каву в
країні, потім тестує, класифікує та продає на щотижневих
аукціонах. Завдяки такому підходу кенійська кава має
репутацію однієї найкращих у світі. Краща кенійська кава
вирощується на схилах гори Кіліманджаро, має насичений,
тонко збалансований настій з помірним винно-фруктовим
присмаком та лимонно-апельсиновою кислинкою.

 

 

 

 

Колумбия Супремо — 304 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Колумбія має дуже сприятливі умови для виробництва
кави. Країна знаходиться на екваторі, тут ніколи не буває
заморозків, всю територію країни перетинають гірські
хребти Кордельєрів, на схилах яких и розташовані кавові
фазенди. Особливість колумбійської кави – її найвища
якість, яку здобувають завдяки вологому способу обробки.
Колумбійська кава відрізняється оксамитовим смаком.
Найякісніша колумбійська кава має категорію «Сюпремо» —
це виключно великі зерна з помірною кислотністю.

 

 

 

 

 

Коста-Рика Таразу — 304  грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Коста Ріка має одні з найкращих умов для культивації
кави. Ландшафт країни має гірський рельєф, тому кава
вирощується на великих висотах у 1200-1500 метрів. Це
надає кавовим зернам щільну структуру, а вулканічне
походження грунтів, багатих мінералами та велика
кількість тропічного сонця та вологи роблять смак
кави багатогранним. Кава з Коста-Ріки для експорту має
маркування SHG (Strictly High Grown) або SHB (Strictly
Hard Bean). Найвідоміший кавовий регіон Коста-Ріки – Сан
Маркос де Тарразу, розташований біля столиці.

 

 

 

 

 

Сальвадор SHG — 304  грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Сальвадор – один з лідерів світового виробництва кави,
при цьому площа країни – одна з найменших у Центральній
Америці. Арабіка вологої обробки – головна експортна
культура країни. За її експортом Сальвадор займає третє
місце у світі після Бразилії та Колумбії.
Каву у Сальвадорі культивують головним чином на
заході та північному заході країни, на гірських схилах
висотою не менш 600 метрів і розподіляється на категорії
якості в залежності від висоти вирощування. Найбільш
якісна кава – високогірна и маркується як SHG (Ес Ей Джи).
Кава Сальвадор Ес Ейч Джи має тверде зерно, що
обумовлює смако-ароматичні властивості кавового
напою. Він має легку текстуру, яскраво виражену фруктову
кислинку та тони квіток та смажених тостів у ароматі.

 

 

Сальвадор Пакамара — 348 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Незвичайний сорт кави, гібрид сортів Пакас та
Марагоджип. Виробляється в основному у районі міста
Санта Анна на північному заході країни. Цей сорт кави
має величезні зерна, які трохи менші за Марагоджип, але
такі ж плоскі. Приготований з сорту Пакамара напій дуже
запашний, має щільне, насичене тіло та солодкуватий,
збалансований смак.

 

 

 

 

 

 

Эфиопия Сидамо — 304 грн / 0.5 кг

Нет в наличии

 

Ефіопія – один з головних виробників кави у світі та на
африканському континенті. Саме слово «кава» походить
від назви регіону Ефіопії – Каффа. Країна збирає третину
світового врожаю кави арабіка.
Ефіопська кава росте на висоті від 1100 до 2100 метрів
над рівнем моря, основну частину якої дають дикоростучі
кавові дерева (так звана «лісова кава»), які покривають
величезні площі.
В Ефіопії назви сортів кави визначаються за районами,
де вона вирощена. Одним з найкращих вважається район
Сідамо, розташований у центрі та на півдні країни. Кава
у цьому районі виробляється вологим методом та має
тіло середньої щільності, гарний баланс з кислинкою
середнього рівня та ніжний смак з квітковими, інколи
шоколадним відтінком.

Заказать звонок
+
Жду звонка!